Vleesgerechten
Alle vleesgerechten worden geserveerd met aardappelschijfjes, sla, groente en brood
201. menu bambino | 13.00 |
Schnitzel met frites, salade en mayonaise | |
202. scaloppina al vino bianco | 24.90 |
arkensfilet met witte wijnsaus | |
203. scaloppina vald' ostana | 24.90 |
Varkensfilet met ham, kaas en tomaten roomsaus | |
204. scaloppina alla marsala | 24.90 |
Varkensfilet mat marsalasaus | |
205. scaloppina al funghi | 24.90 |
Varkensfilet met champignons en room | |
206. scaloppina alla gorgonzola | 24.90 |
Varkensfilet bereid in fijne pikante italiaanse kaas en room | |
207. scaloppina alla zingara | 24.90 |
Varkensfilet bereid in saus van champignons, uien peperonata in tomatensaus | |
208. scaloppina alla pizzaiola | 24.90 |
Varkensfilet bereid in saus van tomaten, olijven en kappertjes | |
209. saltimbocca alla romana | 24.90 |
Varkensfilet bereid met rauwe ham en saliekruiden | |
210. scaloppa alla milanese | 24.90 |
Gepaneerde schnitzel gebakken in olie | |
211. braciole inbottite | 25.40 |
Opgerolde varkensfilet gevuld met parmesaanse kaas, ham en roomsaus | |
212. filetto di maiale alla michelangelo | 25.40 |
Varkenshaas bereid in fijne witte gorgonzola roomsaus | |
213. spiedini di carne | 25.40 |
Drie verschillende soorten vlees aan een spies | |
214. bistecca all' aglio | 25.40 |
Entrecote op de grill gebakken met knoflook | |
215. bistecca alla vald' ostana | 26.50 |
Entrecote met ham, kaas in room tomatensaus | |
216. bistecca alla pizzaiola | 26.50 |
Entrecote met saus van tomaten, olijven en kappertjes | |
217. bistecca alla gorgonzola | 26.50 |
Entrecote met room en gorgonzolasaus | |
218. bistecca alla finanziera | 25.40 |
Entrecote op de grill, gebakken met spaanse pepersaus | |
219. bistecca alla zingara | 26.50 |
Entrecote bereid in een saus van champignons, peperonate, uien en tomaten roomsau | |
220. bistecca alla g. verdi | 26.50 |
Entrecote op de grill, gebakken en bedekt met rauwe ham |