Visgerechten
Alle visgerechten worden geserveerd met aardappelschijfjes, sla, groente en brood
301. Calamari fritti | 18,40 |
Gefrituurde inktvis | |
302. Calamari in umido | 19,30 |
Inktvis met doperwten in tomatensaus | |
303. Gamberi alla diavola | 19,40 |
Gebakken steurgarnalen met pikante tomatensaus | |
304. Calamaretti e gamberetti | 20,00 |
Gefrituurde steurgarnalen en inktvis | |
305. Trota salmonata al burro | 21,50 |
Zalmforel in kruidenboter bereid | |
306. Trota salmonata adriatica | 22,60 |
Zalmforel bereid met tonijn, garnalen, mosselen en olijven | |
307. Fritto misto | 21,00 |
Verschillende soorten gebakken vis | |
308. Filetto di salmone | 20,50 |
2 molen zalm bereid in een fijne kaassaus | |
309. Filetto di salmone alla griglia | 20,00 |
2 zalmmoten bereid op de grill met peterseli,knoflook en olijfolie | |
310. Spiedini di pesce | 20,50 |
5 verschillende soorten vis aan een spies op de grill | |
311. Filetto di sogliola | 21,50 |
Zeetongfilet bereid met kappertjes in gorgonzolasaus | |
312. Sogliola fritta | 24,70 |
Gebakken zeetong in roomboter | |
313. Scampi al pomodoro | 23,10 |
Reuze garnalen met verse tomaten ,knoflook ,spaanse pepersaus | |
314. Scampi alla piastra | 23,10 |
Op de grill gebakken reuze garnalen | |
315. scampi o'sole mio | 23,60 |
Reuze garnalen met wijnsaus en knoflook |